Hlavní obsah

Blokař Lébl si s Maceratou zahraje Final Four Ligy mistrů v Praze

PRAHA

Blokař Martin Lébl si zahraje finálový turnaj volejbalové Ligy mistrů, který se uskuteční 4. a 5. dubna v Praze. Italská Macerata, jejíž barvy český volejbalista hájí, sice v dnešní čtvrtfinálové odvetě podlehla 2:3 na sety obhájcům vítězství z Kazaně, ale po domácí výhře 3:0 jí to bohatě stačilo na postup.

Foto: FIVB

Martin Lébl

Článek

Lébl nastoupil v základní sestavě a celkem zaznamenal deset bodů. Macerata potřebný set získala hned na první pokus, když úvodní sadu vyhrála 25:20.

Na rozdíl do Lébla se do Prahy nepodívá reprezentační nahrávač Lukáš Ticháček z Friedrichshafenu. Jeho německý klub dnes prohrál na palubovce Iraklisu Soluň 0:3, tedy stejným poměrem jako před týdnem doma.

Do Final Four dnes postoupilo ještě Trentino, o posledním účastníkovi se rozhodne ve čtvrtek mezi Odincovem a Belchatówem.

Čtvrtfinále volejbalové Ligy mistrů, odvetné zápasy:
Kazaň - Macerata 3:2 (-20, 23, -23, 20, 11), první zápas 0:3, postupuje Macerata; Iraklis Soluň - Friedrichshafen 3:0 (18, 20, 26), první zápas 3:0, postupuje Soluň; Trentino - Čenstochová 3:0 (19, 14, 12), první zápas 3:1, postupuje Trentino.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články