Hlavní obsah

Vedení českobudějovických volejbalistů chce udržet Boniniho

ČESKÉ BUDĚJOVICE

Vedení volejbalových mistrů republiky z Českých Budějovic jedná o udržení argentinského útočníka Diega Boniniho. Třicetiletý univerzál byl velkou oporou Jihostroje na cestě za třetím extraligovým titulem v řadě, jeho vysněnou soutěží je však italská liga.

Článek

Prezident klubu Jan Diviš o Boniniho velmi stojí. "Diego je u nás spokojený, ale jeho dlouhodobým cílem je dostat se do Itálie. Jeho manažer vyjednává i s dalšími kluby. Máme společnou schůzku, ale zatím je to z obou stran otevřená záležitost," uvedl dnes v tiskové zprávě.

Bonini před sezonou přišel do Českých Budějovic s cílem získat mistrovský titul v další zemi. Ligová prvenství už totiž 203 centimetrů měřící jihoamerický hráč vybojoval na evropských štacích ve Finsku, v Rumunsku a na Kypru, šampionem se stal i v Bolívii a předloni doma v Argentině.

Českobudějovičtí volejbalisté po úspěšném zakončení finálové série s Kladnem pravidelně vyrážejí do třeboňských lázní a v kondici se udržují doplňkovými sporty. V příští sezoně chtějí Jihočeši zlomit sérii nezdarů v Lize mistrů. "Letos jsme měli k výhře dvakrát velmi blízko. Chceme připravit tým tak, aby uspěl i v Lize mistrů," dodal Diviš.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články