Hlavní obsah

Trenér olomouckých házenkářek Krejčíř byl po finále odvolán

Trenér olomouckých házenkářek Lubomír Krejčíř byl po prohraném finále ligy s Veselím nad Moravou odvolán. Krejčíř strávil v Olomouci deset sezon a dovedl tým k třem mistrovským titulům.

Článek

V neděli Olomouc podlehla Veselí brankou v poslední sekundě, hostující tým tak ve finále vyhrál 3:1. "Dopoledne mi bylo zatelefonováno, že ve funkci trenéra končím. Jsem zklamán především ze způsobu, kterým k tomu došlo, nepředcházela tomu žádná diskuze," uvedl ve středu Krejčíř v tiskové zprávě.

"Myslím, že vztahy v klubu byly mezi námi velice dobré, necítil jsem žádné náznaky ani od vedení klubu nebo snad od hráček. Cíle, které jsme si v sezonách stanovovali, byly naplněny, v mnoha ohledech i překročeny, proto je pro mne rozhodnutí výkonného výboru šokem," dodal kouč, který loni podepsal smlouvu na tři roky.

Dvaapadesátiletý Krejčíř vedl i českou ženskou reprezentaci. Tu převzal v roce 2003 po Jiřím Zerzáňovi, který letos koučoval Veselí a hned po vyhraném finále prohlásil, že svou trenérskou kariéru končí.

"Již teď mám před sebou dvě velmi solidní nabídky, jedna je na práci s mládeží, druhá u mužů. Jednou z alternativ ale zůstává, že skončím s házenou úplně, teď momentálně jsem velmi zklamán," dodal Krejčíř.

Reklama

Související témata: