Hlavní obsah

Basketbalista O'Neal bude soutěžit s Phelpsem nebo Williamsovou

CLEVELAND

Slavný basketbalista Shaqiulle O'Neal se chystá vyměnit palubovku za bazén, tenisový kurt nebo hřiště na americký fotbal. Pivot Clevelandu totiž v zámoří chystá televizní pořad, ve kterém se utká s hvězdami jiných sportů jako jsou plavec Michael Phelps či tenistka Serena Williamsová.

Článek

S nápadem na pořad "Shaq vs." přišel sám O'Neal, který si tak chce zpestřit přípravu na nadcházející sezonu NBA. Basketbalista se nejprve se soupeřem dohodne na handicapu a poté bude před každým soubojem týden trénovat. "Můžou být ve svých sportech nejlepší, ale já se rozhodně nevzdávám. Budu dřít a vyhraju," citovala čtyřnásobného šampiona NBA agentura AP.

První díl pořadu je na programu v půlce srpna a O'Neal se v něm utká s hráčem amerického fotbalu Benem Roethlisbergerem z Pittsburghu Steelers. Následovat budou duely se čtrnáctinásobným olympijským šampionem Phelpsem, pálkařem baseballového St. Louis Albertem Pujolsem, boxerským mistrem světa Oscarem De La Hoyou, Serenou Williamsovou a plážovými volejbalistkami Kerri Walshovou a Misty Mayovou-Treanorovou.

Reklama