Hlavní obsah

Volejbalisty Ústí nad Labem povede šéf klubu Přikryl

ÚSTÍ NAD LABEM

Extraligový tým volejbalistů SKV Ústí nad Labem povede v přípravě na nový ročník nejvyšší soutěže klubový šéf Miroslav Přikryl. Ten vlastní potřebnou trenérskou licenci, a bude tak sedět na dvou židlích.

Článek

"Oslovili jsme zkušené Zdeňka Pommera a Milana Fortuníka. Oba v minulosti v Ústí působili, ale naši nabídku odmítli. Žádného dalšího trenéra nebudeme zatím shánět a do přípravy povedu tým já," řekl ČTK Přikryl. Podle jeho slov by se situace změnila, pokud by se našel nový trenér během přípravného období před zahájením extraligy.

Devátý klub minulého ročníku extraligy má omezený finanční rozpočet. Tradiční účastník soutěže nemá stále generálního sponzora. "Mým hrajícím asistentem bude zkušený smečař Milan Bican a druhým profesionálem v týmu bude libero Kopáček. Další hráči jsou studenti, naši odchovanci a ti, kteří se do Ústí přijeli naučit hrát volejbal. Většina z nich bude u nás působit na poloprofesionální bázi. Jedničkou na nahrávce bude Habr, ke kterému chceme sehnat druhého nahrávače," uvedl Přikryl.

Reklama

Související témata: