Hlavní obsah

Basketbalisté Bostonu vyhráli v NBA i čtvrtý zápas nové sezóny

NEW YORK

Basketbalisté Bostonu vyhráli v NBA i čtvrtý zápas v nové sezóně. V neděli porazili New Orleans 97:87 a jsou nejlepším celkem zámořské ligy. Také týmy Miami, Orlanda, Denveru a Phoenixu ještě neprohrály.

Článek

Vítěznou sérii Bostonu nezastavili ani Hornets, třebaže rozhodující ztrátu nabrali až v závěrečných čtyřech minutách. Nejlepším střelcem vítězů byl s 27 body Paul Pierce.

"Zařídili to KG (Kevin Garnett) a Paul (Pierce). Byl to jednoznačně jejich zápas," řekl trenér Bostonu Doc Rivers, který však celkově nebyl spokojen s tím, jak jeho svěřenci hráli. "Dneska jsme prostě jen zvítězili. Nebyl tam absolutně žádný náznak zlepšení jako v minulých zápasech," dodal.

Autor 22 bodů hostujícího mužstva Chris Paul nejprve dostal v druhé čtvrtině technickou chybu za hádku s domácím Rajonem Rondem a po zápase ho museli spoluhráči zadržet, když se rozlícený rozehrávač už chystal za soupeři do bostonské šatny.

Miami vyhrálo nad Chicagem 95:87 a nejvíce z vítězného týmu slavil Dwyane Wade, který překročil hranici 10 000 nastřílených bodů. V lize nyní hraje 43 basketbalistů, kteří se takovou bilancí mohou pochlubit.

Tři hráči v neděli dosáhli minimálně čtyřiceti bodů. Kobe Bryant přispěl k výhře obhájců titulu Lakers nad Atlantou 41 body, velký střelecký souboj se pak odehrál v duelu Denveru s Memphisem. Hostující O.J. Mayo si vylepšil osobní rekord v soutěži na 40 bodů, domácí Carmelo Anthony dal ještě o dva více. Denver zvítězil 133:123.

NBA:
Boston - New Orleans 97:87, Denver - Memphis 133:123, LA Lakers - Atlanta 118:110, Miami - Chicago 95:87, Oklahoma City - Portland 74:83, Phoenix - Minnesota 120:112, Toronto - Orlando 116:125.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články