Hlavní obsah

Sacramento se na čtvrtý pokus dočkalo vítězství

Basketbalisté Sacramenta se na čtvrtý pokus dočkali v nové sezóně NBA vítězství. V pondělí porazili na domácí půdě Memphis 127:116 po prodloužení a 48 body jim k tomu pomohl Kevin Martin.

Foto: Steve Yeater, ČTK/AP

Basketbalistu Memphisu Allena Iversona (vlevo) pronásleduje Kevin Martin ze Sacramenta.

Článek

V dresu hostujících Grizzlies tak prožil nevydařenou premiéru Allen Iverson. Čtyřnásobný nejlepší střelec zámořské soutěže, který zmeškal první tři zápasy sezony kvůli potížím s podkolenní šlachou, nastoupil do hry v průběhu první čtvrtiny a nakonec nasbíral jedenáct bodů.

Neúspěšnou sérii ukončili také hráči Los Angeles Clippers, kteří porazili 93:90 Minnesotu a po čtyřech porážkách se dočkali premiérové výhry. Naopak na výhru stále čekají po čtyřech zápasech basketbalisté New Jersey, kteří prohráli 68:79 s Charlotte Bobcats. Nets nedokázali v deseti minutách na přelomu třetí a závěrečné čtvrtiny ani jednou skórovat, čímž se postarali o nejdelší sérii bez bodu za poslední čtyři roky.

NBA:
Charlotte - New Jersey 79:68, New York - New Orleans 117:111, LA Clippers - Minnesota 93:90, Sacramento - Memphis 127:116 po prodl., Utah - Houston 96:113.

Reklama