Hlavní obsah

Basketbalistům Phoenixu sebral domácí neporazitelnost Cleveland

PHOENIX

Basketbalisté Phoenixu utrpěli první domácí porážku od března letošního roku a znovu se o ni postaral Cleveland. Ten v pondělním duelu vyhrál v Arizoně 109:91 a utnul sérii Suns na 19 zápasech.

Foto: Matt York, ČTK/AP

Radost basketbalistů Clevelandu Delonate Westa (uprostřed) a LeBrona Jamese (druhý zprava).

Článek

Duel dvou nejúspěšnějších týmů co se týče úspěšnosti střelby za tři body režíroval ze strany Cavaliers tradičně LeBron James, autor 29 bodů. Těžké chvíle si musel prožít jeho kolega Shaquille O'Neal, jenž právě ve Phoenixu strávil poslední rok a půl. Nepříjemné reakce publika obrovitý pivot neustál a po třech faulech strávil většinu zápasu na střídačce.

Největší obrat v NBA za posledních 13 let se povedl hráčům Sacramenta, kteří vyhráli v Chicagu 102:98. Na začátku druhé půle přitom svítilo na ukazateli skóre 79:44 pro domácí Bulls.

Sacramento stačilo před závěrečnou čtvrtinou snížit na rozdíl 19 bodů, pak si vzal taktovku Ime Udoka a za devět minut nasázel 15 bodů. "Jedna z věcí, která se mi na kouči Westphalovi líbí, je že na nás v poločase nekřičel jako na malé děti. Jen nám řekl, ať stále bojujeme a to my také udělali," radoval se nejlepší střelec Sacramenta Tyreke Evans.

Basketbalová NBA:
Chicago - Sacramento 98:102, Indiana - Milwaukee 81:84, Orlando - Utah 104:99, Phoenix - Cleveland 91:109, San Antonio - LA Clippers 103:87.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články