Hlavní obsah

New Jersey už nebaví, další prohru viděla jen tisícovka diváků

NEW YORK

Pouhých 1016 diváků sledovalo středeční zápas NBA, v němž basketbalisté New Jersey podlehli Milwaukee 77:97. Další fanoušci do haly nedorazili kvůli sněhové bouři, která se přehnala přes východní pobřeží USA.

Foto: Bill Kostroun, ČTK/AP

Basketbalista New Jersey Devin Harris (vpravo)se marně pokouší obejít Andrewa Boguta z Milwaukee.

Článek

Výkony New Jersey je ale v této sezóně do hlediště rozhodně netáhnou, neboť Nets zatím vyhráli jen čtyři z 52 zápasů. V jiných ligových duelech přitom nejsou výjimkou ani dvacetitisícové návštěvy.

Proti Milwaukee ovšem hráči New Jersey začali nadějně a po první čtvrtině vedli o šest bodů. Bucks ale do poločasu vyrovnali a po přestávce soupeře ve ztichlé hale deklasovali. "Nevím, co se stalo, ale v druhé půli jsme vůbec nebojovali," prohlásil zklamaně kouč domácího týmu Kiki Vandeweghe.

Los Angeles Lakers potřetí za sebou vyhráli i bez Kobeho Bryanta, který chybí kvůli zraněnému kotníku. V utkání proti Utahu se opět blýskl Španěl Pau Gasol, autor 22 bodů, 19 doskoků a pěti bloků, ještě lépe střílel jeho spoluhráč Lamar Odom (25 bodů).

Jazzmani předtím devětkrát za sebou zvítězili, s Lakers ale prohráli úvodní čtvrtinu o 13 bodů a ztrátu už nedohnali. K triple-double nebyl v utkání nejblíže žádný z hráčů vítězného celku, ale Deron Williams z Utahu, který si připsal 11 bodů, deset asistencí a devět doskoků.

Ceněný statistický zápis se zato podařil Stephenu Currymu z Golden State, jenž přispěl k vysoké výhře nad Los Angeles Clippers 36 body, 13 asistencemi a deseti doskoky. Nový trenér hostů Kim Hughes, který se dočasně ujal funkce po odvolání Mika Dunleavyho, tak ani na třetí pokus neuspěl.

Výsledky NBA:
Atlanta - Miami 76:94, Chicago - Orlando 87:107, Detroit - Sacramento 97:103, Golden State - LA Clippers 132:102, Minnesota - Charlotte 92:93, New Jersey - Milwaukee 77:97, New Orleans - Boston 93:85, Phoenix - Portland 101:108, Toronto - Philadelphia 104:93, Utah - LA Lakers 81:96.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články