Hlavní obsah

Lakers ukončili díky Bryantovi sérii porážek

LOS ANGELES

Basketbalisté Los Angeles Lakers v NBA ukončili třízápasovou sérii porážek. Obhájci titulu v úterý zdolali na vlastní palubovce Toronto Raptors, když o vítězství 109:107 rozhodl necelé dvě vteřiny před koncem Kobe Bryant.

Foto: Lucy Nicholson , Reuters

Kobe Bryant (vpravo) střílí koš Torontu.

Článek

Domácí většinu zápasu tahali za kratší konec a po třech čtvrtinách prohrávali 81:84. Pak se však rozehrál Bryant, který v poslední části zaznamenal 14 ze svých 32 bodů a košem 1,9 vteřiny před sirénou odsoudil Raptors k šesté porážce v posledních sedmi zápasech.

"Věděli jsme, že se o to pokusí. Posledně v Torontu mu to nevyšlo, teď jsme na něj poslali dva hráče a stejně to trefil," komentoval rozhodující akci trenér Raptors Jay Triano.

 "Byla to hrůza"

"Rozhodovat zápasy je moje práce," řekl Bryant, který navzdory vítězství nebyl s předvedenou hrou příliš spokojen. "Dneska to byla hrůza. Ale tituly vám nezíská krásná hra. Občas se musíte zašpinit," uvedl a na otázku, jestli na zápase s Torontem viděl alespoň něco pozitivního, odpověděl. "Vůbec nic."

Výhra nad Torontem pomohla úřadujícím šampionům zabránit nejhorší sérii za poslední tři roky. Čtyři zápasy za sebou prohráli Lakers naposledy v dubnu 2007.

Výsledky NBA:
Charlotte - Miami 83:78, Chicago - Utah 108:132, Indiana - Philadelphia 107:96, LA Lakers - Toronto 109:107, Milwaukee - Boston 86:84, Orlando - LA Clippers 113:87, Portland - Sacramento 88:81, Washington - Houston 88:96.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články