Hlavní obsah

Bryantova smršť v první čtvrtině proti Wizards, zaznamenal 20 bodů

NEW YORK

Basketbalisté Washingtonu prohráli v NBA pojedenácté za sebou. Wizards v neděli v Los Angeles nestačili na favorizované Lakers, jimž podlehli sice jen 92:99, v poločase však už přitom domácí vedli propastným šestadvacetibodovým rozdílem. Dvacet bodů v druhé čtvrtině zaznamenal ve vítězném týmu Kobe Bryant, jenž v celém zbytku utkání přidal už jen čtyři.

Foto: Lance Murphey, Reuters

Basketbalista Kobe Bryant v dresu Los Angeles Lakers

Článek

Nejlepším střelcem obhájců mistrovského titulu Lakers, kteří mají jako jediný tým v Západní konferenci už zajištěnou účast v play off, byl s 28 body Pau Gasol.

Zápas v Atlantě rozhodlo až prodloužení, po němž se domácí Hawks radovali z vítězství 119:114 nad San Antoniem, které předtím neporazili pět let. Za hosty nastřílel Manu Ginobili 38 bodů a vyrovnal své sezonní maximum, Atlanta však těžila z vyrovnanosti týmu, v němž čtyři hráči včetně náhradníka Jamala Crawforda dali minimálně 19 bodů.

NBA:
Atlanta - San Antonio 119:114 po prodl., Cleveland - Detroit 104:79, Indiana - Oklahoma City 121:101, LA Clippers - Sacramento 89:102, LA Lakers - Washington 99:92, New York - Houston 112:116, Phoenix - Portland 93:87.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články