Hlavní obsah

Basketbalista Miami Haslem byl zatčen kvůli držení marihuany

MIAMI

Basketbalista Udonis Haslem z týmu Miami Heat byl v neděli zatčen kvůli držení marihuany. Třicetiletého křídelního hráče, kterému se přezdívá Mr. Heat, zastavila v odpoledních hodinách dopravní hlídka kvůli příliš rychlé jízdě a z přítomnosti drogy ve voze jej před policisty usvědčil typický zápach kouře. Podle policejního prohlášení došlo na prohlídku auta, načež Haslem i se svým o tři roky starším spolujezdcem skončili v cele.

Foto: archiv, Sport.cz

Basketbalista Udonis Haslem, hráč Miami Heat.

Článek

Po šesti hodinách byli oba propuštěni, Haslem s obviněním z držení více než 20 gramů marihuany, za což může být potrestán pokutou maximálně 5000 dolarů a odnětím svobody až na pět let. U jeho kolegy se našlo méně než 20 gramů, za což hrozí tisícová pokuta a roční vězení.

Haslem hraje NBA sedm let a pouze v Miami, s kterým v roce 2006 získal titul. V minulém měsíci podepsal nový pětiletý kontrakt a zůstal součástí týmu, v jehož barvách by měli v nadcházející sezoně zářit Dwyane Wade s novými hvězdnými spoluhráči LeBronem Jamesem a Chrisem Boshem. Haslem v kariéře v průměru nastřílel 10 bodů a doskočil osm míčů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články