Hlavní obsah

Baseballisté Cincinnati Reds jsou po 15 letech v play off MLB

NEW YORK

Baseballisté Cincinnati Reds si poprvé po patnácti letech zahrají play off americké Major League Baseball (MLB). Postup z Centrální divize Národní ligy si zajistili úterní výhrou 3:2 nad Houstonem Astros.

Foto: Matt Sullivan, Reuters

Manažera Cincinnati Dusty Bakera zalili hráči šampaňským.

Článek

"Neuvěřitelné! Jsem nadšený, máme fantastický tým," radoval se Jay Bruce, který odpálil v deváté směně souboje s Houstonem vítězný homerun. "Celé město je v euforii. Tohle pořádně oslavíme," doplnil hlavní kouč Reds Dusty Baker, který v minulosti dovedl do play off rovněž celky San Franciska a Chicaga Cubs.

Mužstvo Cincinnati má letos bilanci 88 výher a 69 porážek a už nemůže být v Centrální divizi předstiženo. V nadstavbové části ale mezi favority nepatří.

K těm se řadí obhájci titulu New York Yankees, kteří si rovněž zajistili účast v play off po vítězství 6:1 v Torontu nad domácími Blue Jays. K jistotě postupu pomohli Yankees jejich nejlepší nadhazovači CC Sabathia a Mariano Rivera.

Baseballová MLB:
Národní liga:
Washington - Philadelphia 2:1, Atlanta - Florida 3:2, New York Mets - Milwaukee 4:3, Cincinnati - -Houston 3:2, St. Louis - Pittsburgh 2:7, Colorado - Los Ageles Dodgers 7:9, San Francisco - Arizona 4:2, San Diego - Chicago Cubs 2:5.
Americká liga:
Toronto - New York Yankees 1:6, Cleveland - Detroit nehráno kvůli dešti, Kansas City - Minnesota 10:1, Tampa Bay - Baltimore 5:0,Texas - Seattle 1:3, Chicago White Sox - Boston 5:4, Los Angeles Angels - Oakland 4:2.

Reklama

Související témata: