Hlavní obsah

Volejbalistky prohrály i druhé přípravné utkání v Polsku 0:3

SZCZYRK

České volejbalistky prohrály i ve druhém přípravném utkání v Polsku s domácí reprezentací bez zisku setu 0:3. Proti sobotnímu prvnímu duelu podaly zlepšený výkon, ovšem koncovky jednotlivých setů měly v režii zkušenější soupeřky.

Foto: Zdeněk Němec, ČTK

Přípravné utkání volejbalistek Česko - Izrael

Článek

"Nejblíže jsme měli k získání setu hned v úvodu zápasu, kdy jsme drželi vyrovnanou partii. Ve druhém setu jsme měli dokonce pětibodový náskok, který jsme prohospodařili," posteskl si trenér Jiří Šiller. Zejména ve druhém setu byl prý výkon jeho týmu velmi dobrý. "Také třetí sada přinesla vyrovnanou partii. Bohužel za stavu 22:21 se zranila naše opora Havelková a bez ní jsme už ztratili naději tento set v závěru otočit," dodal Šiller.

Před odletem na mistrovství světa v Japonsku už nemají české volejbalistky v plánu žádné přípravné utkání. Sejdou se pouze ke dvěma dolaďovacím soustředěním od středy do pátku a potom ještě jednou v následujícím týdnu v Brně.

Přípravné utkání volejbalistek v Szczyrku (Polsko)
Polsko - Česko 3:0 (24, 22, 21)
Sestava ČR: Mühlsteinová, Havlíčková, Havelková, Barborková, Pastulová, Plchotová, libero Jášová - Melichárková, Jelínková, Útlá, Vanžurová.

Reklama