Hlavní obsah

Hrdlička s Hasoněm postoupili do finále SP v kolové ve Zlíně

HOECHST

Jiří Hrdlička s Radimem Hasoněm se kvalifikovali do finálového turnaje Světového poháru v kolové, který se uskuteční 4. prosince ve Zlíně. V závěrečném osmém dílu základní části v rakouském Höchstu skončila dvojice SC Svitávka na pátém místě a obsadila poslední postupovou osmou pozici. Další český pár Miroslav Berger junior s Robertem Loskotem skončil v Höchstu na posledním desátém místě.

Článek

Turnaj vyhrála domácí dvojice Simon König s Florianem Fischerem, kteří ve finále porazili Michaela Gerdese se Svenem Brödele ze Zscherbenu 3:0.

Hrdlička s Hasoněm skončili ve skupině třetí, když porazili Bukurešť 7:0 a Cronenbourg 5:2, ale prohráli s Gärtringenem 5:8 a s Höchstem 2:6. V zápase o 5. místo zdolali další dvojici Höchstu Maccani, Lubetz 6:0.

Turnaj Světového poháru v kolové v Höchstu (Rakousko):
1. Höchst I (König, Fischer), 2. Zscherben (Gerdes, Brödel), 3. Gärtringen (König, Berner), 4. Höchst II (D. Schneider, Schnetzer), 5. SC Svitávka (Hrdlička, Hasoň),... 10. Favorit Brno (Berger ml., R. Loskot).
Konečné pořadí po základní části: 1. Gärtringen 185, 2. Altdorf (R. Schneider, Planzer) 175, 3. Winterthur (Jiricek, Waldispühl) 170, ... 8. SC Svitávka 135, 12. Favorit Brno 80, 13. MO Svitávka (P. Loskot, Lepka) 65.

Reklama