Hlavní obsah

Basketbalisté New Orleans se nadále vezou na vítězné vlně

NEW YORK

V čele basketbalové NBA se společně se San Antoniem stále drží i hráči New Orleans, kteří si v nočním utkání na palubovce Sacramenta připsali již jedenáctou výhru z 12 zápasů. Tentokrát basketbalistům Hornets stačilo k úspěchu pouhých 75 bodů, neboť domácí jich zaznamenali pouze 71.

Foto: LM Otero, ČTK/AP

Basketbalisté New Orleans se vezou na vítězné vlně.

Článek

New Orleans ještě nemohlo využít trojici nových posil, která se představí až dnes na palubovce Los Angeles Clippers. V rozsáhlé výměně přišli z Toronta Jarrett Jack, David Andersen a Marcus Banks, opačným směrem zamířili Peja Stojakovič a Jerryd Bayless.

Jedno ze snazších utkání mají za sebou obhájci titulu Los Angeles Lakers, kteří porazili Golden State 117:89. Pau Gasol neminul ani jeden střelecký pokus a konto soupeře zatížil 28 body. O osudu utkání bylo rozhodnuto již do poločasu, který Lakers vyhráli 69:41.

Mnohem vyrovnanější duel s nevydařeným koncem pro hostující Boston viděli diváci v Torontu. Místní Raptors porazili Celtics poprvé od ledna 2008, o výhře 102:101 rozhodly až pevné nervy Amira Johnsona. Ten dvě sekundy před koncem doskočil neúspěšnou střelu svého spoluhráče Barbosy, byl faulován a poté proměnil oba trestné hody.

Hvězda Washingtonu Gilbert Arenas připravil 16 úspěšných střeleckých pokusů svým spoluhráčům a vylepšil si osobní maximum v počtu asistencí, na vítězství proti Detroitu to ale stejně nestačilo. Hostující Wizards neudrželi v poslední minutě čtyřbodové vedení a v prodloužení už tahali za kratší konec, když ze 13 bodů Pistons dal plných dvanáct nejlepší střelec Detroitu Richard Hamilton.

Výsledky NBA:
Detroit - Washington 115:110 po prodl., LA Lakers - Golden State 117:89, Sacramento - New Orleans 71:75, Toronto - Boston 102:101.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články