Hlavní obsah

San Antonio nastřílelo v New Yorku 115 bodů a stejně prohrálo

NEW YORK

Basketbalistům San Antonia nevyšla generálka na středeční šlágr NBA s Bostonem a v New Yorku si připsali pátou porážku v sezóně. Domácí Knicks zaskočili lídra soutěže nezvykle účinnou útočnou hrou, která je dovedla k výhře 128:115. Tolik bodů Spurs ještě v této sezóně neinkasovali.

Foto: Kathy Kmonicek, ČTK/AP

Wilson Chandler (vlevo) byl nejlepším hráčem na hřišti.

Článek

"Když dáme 115 bodů, očekávám vítězství. Naše obrana byla žalostná, nejhorší v sezóně," uznal kouč San Antonia Greg Popovich, který v závěrečných minutách stáhl ze hry trio opor Tim Duncan, Manu Ginobili, Tony Parker.

Newyorští střelci se blýskli nebývalou úspěšností 55 procent při zakončení, Wilson Chandler dal 31 bodů, Amare Stoudemire a Raymond Felton přidali po 28, tedy o dva více, než nejlepší střelec San Antonia Parker. "Cítíme, že jsme schopní se rovnat s těmi nejlepšími. Mělo to s námi těžké Miami, Boston hned dvakrát, jen hrát takhle bez výkyvů a udržet to celou sezónu," řekl Stoudemire.

Vítězné tažení Miami pokračuje

Ve vítězném tažení pokračuje Miami, výhrou 101:89 nad Milwaukee si připsalo 19. výhru z dvaceti posledních zápasů. Dwyane Wade dal 34 bodů, LeBron James 25 a třetí z hvězdného tria Chris Bosh přidal 19.

Doma uspěli i šampioni z Los Angeles Lakers, kteří porazili 108:83 Detroit. Kobe Bryant dal 17 bodů a v historické tabulce střelců předstihl dosud desátého Dominiqua Wilkinse. Na kontě má nyní 26.671 bodů.

Dallas vyhrál i bez Nowitzkého

Dallas vyhrál druhý zápas za sebou i bez své zraněné hvězdy Dirka Nowitzkého, přitom se v zápase s Portlandem (84:81) musel obejít i bez dalšího hráče základní sestavy a třetího nejlepšího střelce týmu Carona Butlera. Ten už ale na rozdíl od německé opory, jejíž návrat po zranění kolena se očekává s každým zápasem, do této sezóny nezasáhne, protože musí s poraněnými kolenními vazy na operaci.

Výsledky NBA:
Chicago - Toronto 111:91, Dallas - Portland 84:81, LA Lakers - Detroit 108:83, Memphis - Oklahoma City 110:105, Miami - Milwaukee 101:89, New York - San Antonio 128:115, Sacramento - Atlanta 102:108.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články