Hlavní obsah

Volejbalistky KP Brno porazily ve Vyzývacím poháru CSKA Sofia

BRNO

Volejbalistky KP Brno porazily v úvodním utkání 3. kola Vyzývacího poháru CSKA Sofia 3:0. Brňanky měly v celém utkání hru ve své režii a bulharského soupeře zdolaly za pouhých 63 minut. Odveta je na programu v úterý od 16:00 v Sofii.

Článek

"Očekával jsem vyrovnanější utkání. Podařilo se nám soupeře dostat pod tlak. Na to, že jsme neměli o hře CSKA informace, nás Bulharky ničím nepřekvapily," uvedl trenér Brňanek Ondřej Marek. Pouze v úvodu zápasu měly domácí hráčky problémy s přesností podání. "V dalším průběhu jsme už ale dobrým servisem nepustily soupeře k vážnějším útočným akcím," dodal Marek.

Bulharským mistryním často vázla organizace hry a nevěděly si příliš rady s brněnskými bloky. Jejich útok navíc postrádal přesnost.

V brněnském týmu se po nahrávkách Vincourové nejčastěji prosazovaly Straková s Rozkydálkovou a v obraně vynikala jistotou na bloku Útlá. Přesto ve druhém setu proměnily domácí hráčky až čtvrtý setbol.

V závěrečném setu už mladý bulharský tým odpadl. V koncovce uhrály Brňanky při podání Širůčkové pět míčů po sobě a zápas zakončila hned při prvním mečbolu smečí Straková.

Úvodní utkání 3. kola Vyzývacího poháru volejbalistek:
KP Brno - CSKA Sofia 3:0 (16, 19, 13)
Rozhodčí: Armeanu (Rum.), Makšanov (Rus.). Čas: 63 min. Diváci: 300.
Sestava KP Brno: Rozkydálková, Svobodníková, Vincourová, Útlá, Širůčková, Straková, libero Melichárková - Onderková.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články