Hlavní obsah

Boston uštědřil Milwaukee ostudnou porážku, dovolil jí nastřílet jen 56 bodů

BOSTON

Basketbalisté Bostonu porazili v NBA Milwaukee 87:56 a překonali klubový rekord v počtu obdržených bodů. Bucks naopak zaznamenali nejhorší střelecký výkon v historii týmu. "Těžko jsme si mohli představit ostudnější porážku," řekl trenér Milwaukee Scott Skiles. "Zaskočili nás, nedovolili nám klást odpor a pak už jsme to vzdali," dodal.

Foto: Michael Dwyer, ČTK/AP

Ray Allen (vpravo) pomohl Bostonu k vítězství 17 body.

Článek

"Chceme hlavně dobře bránit. O to se snažíme nejvíc, ale i tak můžeme nastřílet dost bodů," řekl Ray Allen, který pomohl Celtics k vítězství 17 body. "Bylo vidět, že soupeř je unavený. Skvěle jsme toho využili, ale jejich náročný program v posledních dnech nám hodně pomohl," přidal trenér Bostonu Doc Rivers.

Dosavadním nejlepším defenzivním výkonem Celtics od roku 1954, kdy bylo zavedeno pravidlo o časovém limitu pro střelbu, bylo vítězství 62:57 nad Milwaukee Hawks (dnes Atlanta).

Série Lovea skončila

V duelu na palubovce Golden State skončila série Kevina Lovea z Minnesoty, který v předchozích 53 zápasech dokázal nasbírat minimálně deset bodů a deset doskoků a stanovil nový rekord ligy. Pivot si připsal šest bodů a 12 doskoků a Timberwolves prohráli 77:100. "Konečně se zase můžu soustředit na hru," řekl po utkání Love. "Myslel jsem, že to dělám pro sebe, ale bylo to hlavně kvůli fanouškům. Hodně se mi ulevilo," přidal.

Kevin Love (vpravo) se už zase může soustředit na hru.foto: ČTK/AP/Ben Margot

Výsledky NBA:
Boston - Milwaukee 87:56, Cleveland - Oklahoma City 75:95, Golden State - Minnesota 100:77, New York - Indiana 93:106, Phoenix - Orlando 88:111, Toronto - Charlotte 90:95.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články