Hlavní obsah

Volejbalistky Prostějova mohou v sobotu slavit ligový hattrick

OLOMOUC

Volejbalistky Prostějova vyhrály dnes v Olomouci 3:1 a poslední krok je dělí od zisku třetího domácího titulu za sebou. Ten mohou udělat v sobotu v domácí hale. Série o královny domácí extraligy spěje podle očekávání k rychlému konci, i když po úvodní jednoznačné bitvě dnes olomoucké hráčky hvězdného rivala trochu potrápily a po prvním setu měly k výhře blíže.

Článek

Úvodní hanácké derby mělo v sobotu jednoznačný průběh, Olomoucké hráčky nastoupily proti prostějovskému sběrateli trofejí zakřiknutě a prohrály rozdílem třídy. Dnes se před vlastními fanoušky chtěly představit v lepším světle a zpočátku se jim to dařilo. První set získaly pro sebe 25:19, ale Prostějov se dostal do tempa a suverénním výkonem (25:13) průběžný stav vyrovnal.

Ve třetí sadě Olomouc znovu statečně vzdorovala prostějovskému kádru poskládanému pro evropské soutěže, ale prohrála o čtyři body a další dílčí vítězství už neslavila. Svěřenkyně Miroslava Čady tak udělaly druhý z potřebných tří kroků ke zkompletování ligového hattricku a v sobotu mohou na rozdíl od předchozích dvou let zažít korunovaci na vlastní palubovce. Třetí zápas začne opět v 17:00.

Finále play-off volejbalové extraligy žen - 2. zápas:
Olomouc - Prostějov 1:3 (19, -13, -21, -21)
Rozhodčí: Vojtíšek, Trumpeš. Čas: 98 min. Stav série: 0:2.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články