Hlavní obsah

Nejkomičtější hvězdný pár? Obr Shaquille O’Neal a jeho mrňavá přítelkyně Nikki

Dagmar Plecháčová, Super.czSport.cz

Bývalý basketbalista Shaquille O’Neal (39) je pořádný vazoun. Měří úctyhodných 216 centimetrů a váží kolem 150 kilogramů. Vedle své drobné přítelkyně Nicole „Hoopz“ Alexanderová tak vypadá jeho výška ještě extrémněji, jelikož Nikki měří pouhých 157 centimetrů. I když si vezme boty na pořádných podpatcích, dvojice stejně vypadá poněkud nesourodě.

Foto: Fotobanka Profimedia

Obrovitý Shaquille O´Neal s přítelkyní

Článek

Komická situace navíc nastane pokaždé, když se pár snaží políbit. Nicole se natahuje, seč jí síly stačí, a Shaquille se naopak musí pořádně shrbit.

Sedmadvacetiletá Nikki se stala v USA veřejně známou po účasti v reality show I Love Money a Flavor of Love, kterou vyhrála. Vztah oběma klape již přes rok a výškový rozdíl pro ně není žádnou překážkou. Společně bydlí v sídle bývalé hvězdy NBA O’Neala v Sudbury ve státě Massachusetts.

O’Neal má z manželství se Shaunie Nelsonovou čtyři děti a z předešlých vztahů ještě další dva potomky. V roce 2007 se O’Neal a Nelsonová rozvedli, aby se zakrátko mohli dát opět dohromady a rozvod anulovali. Návrat však trval jen dva roky a pár se nakonec kvůli neslučitelným rozdílům rozvedl definitivně. V létě 2010 začal "Shaq" chodit s drobounkou Nikki.

Reklama