Hlavní obsah

Lakers srovnali díky Bryantovi sérii se San Antoniem

NEW YORK

Basketbalisté Los Angeles Lakers ani ve druhém domácím duelu nezaváhali a především díky bodovému příspěvku Kobeho Bryanta porazili San Antonio 98:90 a srovnali stav semifinále Západní konference na 2:2. V semifinále Východní konference mezi New Jersey a Detroitem je rovněž vyrovnáno po úterní výhře New Jersey 94:79.

Článek

Bryant strávil dva dny před utkáním u soudu v Coloradu, kde je projednáván jeho případ údajného znásilnění, na palubovce na něm ale stín procesu nebyl vůbec znát. Bryant nastřílel 42 bodů, z toho patnáct v poslední čtvrtině.

Osmadvacet bodů a čtrnáct doskoků přidal Shaquille O'Neal a i jeho zásluhou vedli Lakers v polovině utkání pohodlně 55:37.

"Vůbec nechápu, jak to Kobe může zvládnout," divil se O'Neal. "Se všemi nepříjemnostmi se soudem zahrál jako z partesu, na jeho výkon budu dlouho vzpomínat. Je skutečně vynikající hráč, možná vůbec nejlepší, jaký kdy vstoupil na palubovku," složil poklonu svému spoluhráči.

Série pokračuje pátým zápasem ve čtvrtek v San Antoniu, v sobotu sen pak oba týmy představí v losangeleském Staples Centru.

Play-off NBA
Západní konference - semifinále, 4. zápas
Los Angeles Lakers - San Antonio 98:90
Nejvíc bodů: Bryant 42 - Ginobili 21.
Nejvíc doskoků: O'Neal 14 - Duncan 10.
Nejvíc asistencí: Malone 6 - Duncan, Parker 8.
stav série 2:2
Východní konference - semifinále, 4. zápas
New Jersey - Detroit 94:79
Nejvíc bodů: Kidd 22 - Hamilton 30.
Nejvíc doskoků: Martin 15 - Wallace 15.
Nejvíc asistencí: Kidd 11 - Billups 5.
stav série 2:2

Reklama

Související témata: