Hlavní obsah

Házenkáři vezou z Portugalska porážku

CARMINHO

V prvním utkání play-off o postup na světový šampionát házenkářů podlehli čeští reprezentanti v portugalském Caminhu domácím hráčům 21:28. Do odvety, která se uskuteční za týden v Brně, tak půjde v mnohem výhodnější pozici jejich soupeř.

Článek

První poločas se podle trenéra Rastislava Trtíka vydařil českým hráčům lépe. "Sice jsem prohrávali v úvodu o čtyři branky, ale dokázali se vrátit do hry a před přestávkou jsme měli manko dvoubrankové. Pokud bychom udrželi i ve druhém poločase stejný herní projev, tak bych to bral," řekl Trtík.

"Není to ideální výsledek, ale šance je, ovšem soupeř je velmi zkušený. Pokud budeme hrát svoji hru, tak šance je, když však budeme hrát jako dnes, tak si nezasloužíme mezi světovou elitu postoupit. Nikdo nevyčníval, nikdo nedokázal pozvednout ostatní," byl kritický Trtík.

Portugalsko - ČR 28:21
Poločas: 14:12. Sestava a branky ČR: Galia, J. Štochl - Nocar 2, Hrubý 2, Kraus 3, Kubeš 2, Mráz 1, Jícha 3, Filip 4, Heinz 2, Radčenko 1, Juříček 1. Nejvíce branek Portugalska: Resende 8/3, Tavares 4, Cuelho 4, Andorinho 4. Rozhodčí: Repensek, Pozeznik (oba Slovin.). Sedmimetrové hody: 3/3 - 3/1. Vyloučení: 5:9. Diváci: 1500.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články