Hlavní obsah

Simmonsovi nevyšlo angažmá v Miláně, ve hře je návrat do Nymburka

Nymburk

Americký basketbalista Chester Simmons nakonec neposílí tým Armani Jeans Milán, kam měl namířeno v minulém týdnu, a možná se vrátí zpět do Nymburka. Angažmá křídelního hráče v Miláně zkrachovalo poté, co se italskému týmu zranil klíčový rozehrávač a vedení klubu hledá náhradu právě na jeho místo. Devětadvacetiletý Simmons nyní jedná s Nymburkem o další spolupráci.

Foto: Petr Horník

Basketbalista Nymburka Chester Tre Simmons

Článek

"Všechno je otevřené, ale naše dohoda pravděpodobná je. Bylo by to oboustranně výhodné," řekl ČTK tiskový mluvčí nymburského klubu Ondřej Šimeček.

Simmons byl v nymburském týmu jako nejlepší střelec klíčovou postavou v minulé i letošní sezoně. V Evropském poháru ULEB v průměru zaznamenal 15 bodů, ve VTB lize jako druhý nejlepší kanonýr celé soutěže 16,4 bodu na utkání.

Simmons byl na odchodu z Nymburka už loni v létě, ale nakonec odpovídající angažmá nesehnal a opět zakotvil v týmu osminásobných českých mistrů. Zahraniční angažmá mu nyní možná nevyjde ani na druhý pokus, byť se o něj prý dál zajímají jiné italské týmy. Nymburku by se Simmons hodil v domácím play off, které Středočeši zahájili v sobotu vysokou výhrou nad Levicemi.

Reklama

Související témata: