Hlavní obsah

Kolocová, Sluková - Nováková Gálová 3:0Kolocová se Slukovou zahájily exhibici v Praze výhrou

Praha

Výhrou olympijského páru Kristýna Kolocová s Markétou Slukovou odstartovala v Praze exhibice v plážovém volejbalu Arkády Open 2012. Před centrem na Pankráci porazily Soňu Novákovou a Elišku Gálovou 3:0 na sety.

Foto: Petr Horník, Právo

Plážové volejbalistky Kristýna Kolocová (vpravo) s Markétou Slukovou.

Článek

Kolocová se Slukovou přijely na pražskou exhibici po téměř měsíci stráveném v Číně, kde na turnajích Světové série skončil třikrát páté. I po dlouhé cestu z Pekingu přes Vídeň a po focení v Bratislavě předvedly českým fanouškům svoji formu.

"Teď na nás padá drobná krize, máme vlastně půlnoc. Na hřišti jsme nepředvedly úplně top výkon, ale jsem spokojená," uvedla Sluková v tiskové zprávě.

Exhibice pokračuje v úterý. Od 16 hodin diváky pobaví pár Karolína Řeháčková - Michaela Vorlová a aktérka pondělního zápasu Gálová, tentokrát se svou obvyklou partnerkou Terezou Vaňkovou. Vrcholem druhého dne bude vystoupení semifinalistek loňského mistrovství světa Lenky Háječkové s Hanou Klapalovou.

Do soboty se na písku v Praze na Pankráci představí také olympionici Petr Beneš s Přemyslem Kubalou, ale také nový pár Martin Lébl, Petr Pláteník nebo elitní šestkoví volejbalisté Jan Štokr, Helena Havelková a Julie Jášová.

Reklama