Hlavní obsah

Francie - ČR 3:0Volejbalisté prohráli s Francií i třetí přípravný zápas

Lille

Volejbalisté prohráli s Francií i třetí přípravný zápas na kvalifikaci o olympijské hry. Češi dnes v Lille v sestavě, v které dostali šanci hráči z lavičky, na domácí tým nestačili a prohráli jasně 0:3.

Ilustrační foto - volejbal

Článek

"Dostali příležitost hráči, kteří se tolik neobjevovali ani na Evropské lize v Rumunsku a v každém setu přišlo místo, v kterém jsme ztratili sérii bodů. Francouzi hráli v pohodě, riskovali podání a my měli problém s přihrávkou," řekl ČTK manažer českého týmu Milan Fortuník. V pátek Češi prohráli 2:3, o den později 1:3.

Nizozemský kouč české reprezentace Stewart Bernard nyní musí vybrat dvanáctku volejbalistů pro kvalifikační turnaj v Berlíně, kde se Češi od pátku do neděle střetnou s Německem, Kubou a Indií o jedno místo na hrách v Londýně. "Nominace jasná není, bude záležet na pohledu trenéra i zdravotním stavu kluků," řekl Fortuník.

V pořádku není zkušený univerzál David Konečný, kterého trápí koleno. Svalové zranění léčil v přípravě Ondřej Hudeček, s nohou měl problémy také Jiří Popelka. Volejbalisty nyní čeká den volna a před středečním odletem ještě úterní trénink v Nymburku.

Přípravný zápas volejbalistů v Lille:
Francie - ČR 3:0 (15, 18, 19)
Sestava ČR: Boula, Popelka, Mach, Kriško, Linz, Sobotka, libero Správka - Hýský, Habr, Král, Štokr. Trenér: Bernard.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články