Hlavní obsah

Baseballista Rodriguez odpálil grandslam a vyrovnal legendárního Gehriga

Atlanta
Aktualizováno

Baseballista Alex Rodriguez se v historických tabulkách vyrovnal legendárnímu Lou Gehrigovi v počtu grandslamů. Nejlépe placený hráč zámořské MLB odpálil svůj třiadvacátý homerun při plně obsazených metách v kariéře a pomohl New York Yankees k výhře nad Atlantou Braves 6:4.

Foto: Tami Chappell , Reuters

Alex Rodriguez při odpalu.

Článek

"Tenhle grandslam si budu určitě pamatovat. Hlavní ale bylo, že byl pro tým," řekl Rodriguez, který srovnal stav utkání v osmé směně na 4:4. Z dostihnutí Gehriga měl obrovskou radost. "Protože on nebyl jen jedním z nejlepších, ale jedním z nás. Byl Yankee, a proto to pro mě opravdu moc znamená," řekl slavný baseballista.

Třetí metař Yankees má na kontě 639 homerunů, což ho řadí na páté místo historie. Od prvního Barryho Bondse ale Rodrigueze dělí více než 120 homerunů.

Baseballová MLB:
Meziligové zápasy:
Baltimore - Pittsburgh 8:6, Toronto - Washington 2:4, Miami - Boston 1:2, Cincinnati - Cleveland 7:1, Tampa Bay - New York Mets 2:11, Atlanta - New York Yankees 4:6, Texas - Arizona 9:1, Chicago Cubs - Detroit 4:3, Kansas City - Milwaukee 2:1, Minnesota - Philadelphia 11:7, St. Louis - Chicago White Sox 1:6, Colorado - Oakland 5:8, Los Angeles Dodgers - Los Angeles Angels 5:2, Seattle - San Diego 4:5.
Národní liga:
San Francisco - Houston 6:3.

Reklama