Hlavní obsah

Basketbalové reprezentaci už chybí jen Satoranský

Děčín

Česká basketbalová reprezentace už je v rámci přípravy na kvalifikaci o mistrovství Evropy téměř kompletní. K týmu už se připojili David Jelínek, který se zúčastnil letní ligy NBA, a také Ondřej Balvín, jenž byl na mistrovství Evropy hráčů do 20 let divize B, kde pomohl Česku do finále. Chybí tak už jen Tomáš Satoranský, který se k týmu připojí 3. srpna před přípravným turnajem v Chomutově.

Článek

Satoranský tak ještě chyběl při dnešním modelovém utkání na soustředění v Děčíně, ve kterém černý tým ve složení Balvín, Hruban, Jelínek, Čarnecký, Bartoň a Benda zvítězil 41:32 nad "červenými" Kudláčkem, Ličartovským, Welschem, Hamplem, Švrdlíkem a Houškou. Hrálo se na čtyřikrát pět minut.

Utkání sloužilo především k tomu, aby si tým procvičil různé útočné a obranné kombinace pro první výraznější prověrku před kvalifikací, kterou bude turnaj v Tallinnu. Svěřenci trenéra Pavla Budínského se tam v neděli utkají s domácím Estonskem, v pondělí s Gruzií a v úterý s výběrem americké univerzitní soutěže NCAA.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články