Hlavní obsah

VIDEO: Házenkář dostal polibek od soupeře a vytasil se s obscénními gesty

Bolzano

Pouhý polibek vytočil házenkáře Brixenu Ivana Stuffera do nepříčetnosti. V prestižním a hodně vyhecovaném derby nejvyšší italské ligové soutěže mezi mistrovským Bolzanem a Brixenem ho bránící domácí hráč Pasqual Maione políbil na tvář a Stuffer ho okamžitě poslal k zemi. A kdyby jen to - na palubovce se přestal úplně ovládat.

Nepříčetný házenkář Ivan Stuffer.

 
Článek

Jihotyrolská házenkářská derby mezi Bolzanem a Brixenem bývají již tradičně hodně vyhecované. Ani v šestém ligovém kole tomu nebylo jinak. Když deset minut před koncem bránící domácí hráč Maione políbil pivota hostů na tvář, strhla se mela.

Stuffer ho poslal okamžitě k zemi a na vyloučení reagoval obscénními gesty. Stáhl si trenýrky, sáhl si do rozkroku a provokoval domácí fanoušky. Nepřestal ani ve chvíli, kdy ho sudí ze hřiště důrazně vykázali. Před příznivci Bolzana v gestech i slovních provokacích pokračoval, dokonce naznačoval, že rozhodčí jsou koupení.

Brixen nakonec utkání prohrál 25:34 a šestadvacetiletý Ivan Stuffer si za nesportovní chování vysloužil u disciplinární komise trest na dva zápasy.

Reklama