Hlavní obsah

Miami - New York 92:112Knicks i bez Anthonyho podruhé v sezóně deklasovali mistra NBA

Miami

I bez největší hvězdy zraněného Carmela Anthonyho deklasovali basketbalisté New Yorku úřadujícího šampióna NBA Miami na jeho palubovce 112:92. Hráči Heat tak podruhé v této sezóně prohráli s Knicks o dvacet bodů.

Foto: Alan Diaz, ČTK/AP

Nejlepším střelcem Knicks byl Raymon Felton.

Článek

V duelu nejlepších týmů Východní konference hosté zasypali obhájce titulu smrští tříbodových střel, ze 44 pokusů proměnili 18. Navázali tím na úvodní zápas sezóny, ve kterém zhruba před měsícem porazili LeBrona Jamese a spol. 104:84.

"Ukazuje to, že jsme opravdový tým, jak držíme spolu. Porazit soupeře takového kalibru poté, co jsme v minulém zápase přišli o Carmela, to už o něčem svědčí," řekl nejlepší střelec Knicks Raymon Felton. V zápase proměnil šest tříbodových střel a celkem dal 27 bodů. "Ale nesmí nás to uspokojit, pořád je teprve začátek sezóny. Jsme rádi, ale musíme se pořád snažit zlepšovat," dodal.

Jamese v domácím dresu dělila jediná asistence od druhého triple doublu za sebou - nastřílel 31 bodů a doskočil 10 míčů. Miami přesto doma poprvé v sezóně neuspělo a dvacetibodová porážka před vlastními diváky je nejhorší výsledek od příchodu Jamese a Chrise Boshe.

Phoenix utrpěl pátou porážku v řadě

Ve druhém čtvrtečním utkání Dallas zvítězil 97:94 ve Phoenixu, který utrpěl pátou prohru za sebou. Mavericks hrají stále bez zraněného Dirka Nowitzkého, jehož návrat po operaci kolena není pravděpodobný před koncem roku, a po deváté výhře v sezóně mají na osmém místě Západní konference stejnou bilanci jako Los Angeles Lakers a Denver.

Výsledky NBA:
Miami - New York 92:112
Phoenix - Dallas 94:97

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články