Hlavní obsah

Milwaukee - Miami 104:85Basketbalisté mistrovského Miami dostali nakonec od Bucks nářez

Aktualizováno

Basketbalisté mistrovského Miami prohráli v NBA na palubovce Milwaukee 85:104. Hosté přitom po třech čtvrtinách vedli 71:69, o náskok ale brzy přišli a hráči Bucks je v závěrečném dějství přestříleli 35:14.

Foto: Jim Prisching, ČTK/AP

Ani návrat Dwyane Wadea (vlevo) Miami nepomohl.

Článek

Jediný český zástupce v zámořské soutěži Jan Veselý odehrál za Washington v Chicagu osm minut a připsal si dva body a po jedné asistenci a doskoku. Nejhorší tým ligy, který v pátek proti Orlandu zaznamenal teprve čtvrtou výhru v sezóně, nakonec s Bulls prohrál 77:87.

Milwaukee si díky vítězství vylepšilo bilanci v sezóně na 16 výher a 12 porážek. Lepší statistiky v této fázi sezóny mělo naposledy v roce 2005. "Chceme si to užít, protože porazit úřadující šampióny je příjemné. Snad na to navážeme, potřebujeme totiž udělat doma vítěznou sérii," řekl Luc Richard Mbah a Moute.

Miami prohrálo druhý zápas za sebou a nepomohl mu ani návrat Dwyane Wadea, který přišel o předchozí duel s Detroitem kvůli trestu za nakopnutí protihráče do rozkroku. "Nikdy se nám proti nim nedařilo, vždycky to byl boj," řekl autor 24 bodů Wade. "Ale prohry jsou součástí sezóny. Když chcete na jejím konci uspět, musíte si prožít i pár takových zápasů," dodal.

Jeho spoluhráč LeBron James přidal 26 bodů a Heat teprve potřetí v dosavadních 28 zápasech sezóny nepřekonalo hranici 100 bodů. "Poslední dva dny se nám moc nedařilo. Milwaukee nám nakopalo zadky, ale nemůžeme se na nic vymlouvat. Musíme se dát dohromady a proti Orlandu zabrat," řekl trenér Miami Erik Spoelstra.

Výsledky NBA:
Atlanta - Indiana 109:100
Brooklyn - Cleveland 103:100
Charlotte - New Orleans 95:98
Chicago - Washington 87:77 (Veselý 2 body, 1 doskok, 1 asistence)
Golden State - Boston 101:83
Houston - Oklahoma City 94:124
Memphis - Denver 81:72
Milwaukee - Miami 104:85
Minnesota - Phoenix 111:107
Orlando - Toronto 88:123
Portland - Philadelphia 89:85

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas gólem přispěl k výhře Caroliny, Kämpf zapsal asistenci

Hokejisté Caroliny dokázali ve čtvrtečním zápase NHL porazit Detroit na svém ledě 4:0. Jednou brankou se na výhře Hurricanes podílel i český forvard Martin Nečas. Jednu asistenci si připsal útočník David Kämpf, jenž pomohl Torontu k vítězství 5:1 nad Washingtonem.
NačítámNačíst další články