Hlavní obsah

VIDEO: Letec Smith vystřihl v NBA smeč sezóny!

Takové parádičky bývají k vidění spíš při Utkání hvězd NBA, ale basketbalista New Yorku Knicks J.R. Smith ji předvedl ve čtvrtečním zápase proti nadupanému San Antoniu. Tohle byla smeč sezóny!

Parádní smeč basketbalisty NY Knicks J.R. Smithe.

 
Článek

Ultimátní akce přispěla k sedmnáctibodové výhře newyorského mužstva 100:83. Smith se čtvrté čtvrtině rozběhl u zadní čáry, argentinský rozehrávač Pablo Prigioni pochopil jeho záměr a naservíroval mu přihrávku, po níž sedmadvacetiletý hráč ve výskoku chytil míč a zády ke koši ho zatloukl do obroučky. „Upřímně řečeno, myslel jsem, že mě neviděl. Vyskočil jsem brzy a balón byl dost nízko. Netušil jsem, co z toho bude," ujišťoval Smith.

Ostřílení pardálové Knicks jako jsou Kidd, Anthony nebo Chandler z toho byli na větvi a Madison Square Garden explodovala nadšením. Nebylo to ale poprvé, kdy se Smith prezentoval obdobným způsobem. Už v minulé sezóně takto zasmečoval s Clevelandem.

Potetovaný basketbalista je jedním z hlavních důvodů, proč se v tomto ročníku Knicks tak daří. Ve Východní konferenci jim patří druhá příčka za Miami. Smith se začal soustředit především na své výkony a nevymýšlí ptákoviny, jako když před rokem umístil na Twitter fotku odhaleného pozadí své přítelkyně. NBA se to tehdy vůbec nelíbilo a vyměřila vtipálkovi pokutu 25 tisíc dolarů.

Reklama