Hlavní obsah

Milwaukee - Washington 90:102Washington bez Veselého přehrál v NBA Milwaukee

Milwaukee
Aktualizováno

Basketbalisté Washingtonu vyhráli v pondělním utkání NBA na palubovce Milwaukee 102:90, Jan Veselý ale za hostující celek nenastoupil. Skončila vítězná šňůra Bostonu, který podlehl Charlotte 91:94.

Foto: Jim Prisching, ČTK/AP

A.J. Price (vlevo) z Washingtonu brání Brandona Jenningse z Milwaukee.

Článek

Washington zvítězil počtvrté za sebou a pojedenácté z posledních 18 utkání. Na jeho výhře v Milwaukee měl největší podíl náhradník Bradley Beal, který nastřílel 28 bodů, což je v této sezóně klubový rekord. Dařilo se i Brazilci Nenému, jenž nasbíral 21 bodů a 13 doskoků.

"Štve nás, že přichází přestávka, překazí totiž náš rozjezd. Alespoň máme šanci trochu si odpočinout a po pauze se vrátit soustředění a se stejným myšlením," řekl Beal k blížící se pauze pro Utkání hvězd, která začne po středečních zápasech.

Vítězná šňůra Bostonu se přetrhla

Sedmizápasovou vítěznou šňůru Bostonu překazil až nejhorší tým celé NBA Charlotte Bobcats. Kevin Garnett přitom dvě minuty před koncem posunul favorizované Celtics do vedení 91:87, ale zbytek utkání ovládli Bobcats poměrem 7:0. Vítězný koš vstřelil 25 vteřin před koncem Ramon Sessions, jeho spoluhráč Bradley Mullens si připsal 25 bodů a 18 doskoků.

Brooklyn Nets zvítězili v Indianě 89:84 po prodloužení, i když v jejich sestavě scházel rozehrávač Deron Williams kvůli problémům s kotníky. Pacers prohráli na svém hřišti dvě utkání za sebou poprvé od loňského února.

Domácí vedli minutu a půl před koncem normální hrací doby o čtyři body, ale netrefili poslední čtyři pokusy z pole, čímž dali soupeři šanci vyrovnat. Nets začali prodloužení šňůrou 9:3, čímž rozhodli o výhře. Vítěze vedl Brooke Lopez s 25 body, Reggie Evans doskočil 22 míčů.

Josh Smith dovedl Atlantu k výhře 105:101 v Dallasu, nasbíral 26 bodů, 13 doskoků a šest asistencí. Hawks zvítězili teprve podruhé z posledních deseti utkání na soupeřově hřišti.

Výsledky pondělních zápasů zámořské NBA:
Charlotte - Boston 94:91
Chicago - San Antonio 89:103
Cleveland - Minnesota 92:100
Dallas - Atlanta 101:105
Detroit - New Orleans 86:105
Indiana - Brooklyn 84:89 po prodl.
Milwaukee - Washington 90:102 (Veselý za hosty nenastoupil)
Philadelphia - LA Clippers 90:107.

Reklama

Související témata: