Hlavní obsah

VIDEO: Baseballový nadhazovač napálil míček do pálkaře, ten to neustál a rozpoutal bitku

San Diego

Zlomenou klíční kost si odnesl z hromadné bitky při baseballovém zápase MLB mezi San Diegem a Los Angeles Dodgers nadhazovač hostů Zack Greinke. Ten trefil míčkem pálkaře Carlose Quentina do ramene a strhla se mela.

Bitka na baseballu

 
Článek

Zasažený Quentin udělal k soupeři nejprve dva pomalé kroky a pak se k němu rychle rozběhl. Greinke se skrčil a zapřel, aby čelil nárazu. K oběma rváčům ihned vyrazili spoluhráči a hlavní aktéři bitky skončili pod hromadou těl na zemi.

Po Quentinovi zle šel Matt Kemp a hráče museli oddělit policisté a členové ochranky. Oba byli mezi čtyřmi vyloučenými. Dodgers nakonec zvítězili 3:2, může je však mrzet zranění Greinkeho.

Trenér losangeleského týmu Don Mattingly vinil z problémů v zápase Quentina, Greinke ho prý za těsného stavu 2:1 rozhodně netrefil záměrně. "Celé to způsobil. Nic by se nestalo, kdyby se odebral na první metu. Absolutně baseballu nerozumí. Neměl by hrát, dokud nebude moct Greinke znovu nadhazovat," stěžoval si kouč.

Greinke, který v roce 2009 dostal cenu pro nejlepšího nadhazovače Americké ligy, zasáhl míčkem Quentina už dvakrát v minulých letech.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články