Hlavní obsah

Bonnerová, Hermannová - Dubovcová, Nestarcová 2:0Beachvolejbalistky Bonnerová a Hermannová skončily v Haagu deváté

Haag

Dělené deváté místo obsadily plážové volejbalistky Martina Bonnerová s Barborou Hermannovou na turnaji Světového okruhu v Haagu. Po dnešní prohře s Brazilkami Marií Clarou a Carol vyrovnaly svůj nejlepší výsledek na grandslamu.

Článek

České hráčky postoupily ze základní skupiny se dvěma výhrami a v prvním kole play off zdolaly slovenskou dvojici Natália Dubovcová, Dominika Nestarcová 21:17 a 21:16. "Konečně se nám podařilo Slovenky porazit. Teď nás čeká nelehký soupeř, Brazilky skončily na předchozích grandslamech dvakrát na třetím místě. Bude to oříšek a my se jej pokusíme rozlousknout," napsaly české volejbalistky na facebooku před bojem o účast ve čtvrtfinále.

S Marií Clarou a Carol prohrály 14:21 a 19:21. Deváté skončily Bonnerová s Hermannovou na grandslamu poprvé loni v Gstaadu. Letos vybojovaly stejné umístění na turnaji Světového okruhu nižší kategorie open v čínském Fu-čou.

Letošní premiéru na Světovém okruhu si odbyli olympionici Přemysl Kubala a Petr Beneš, kteří po třech porážkách ve skupině obsadili dělené 25. místo.

Turnaj kategorie grandslam Světového okruhu v plážovém volejbalu v Haagu:
Ženy:
Play off - 1. kolo:
Bonnerová, Hermannová (22-ČR) - Dubovcová, Nestarcová (20-SR) 2:0 (17, 16)
2. kolo:
Maria Clara, Carol (14-Braz.) - Bonnerová, Hermannová 2:0 (14, 19)
Česká dvojice skončila na děleném devátém místě.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články