Hlavní obsah

VIDEO: Basketbalisté Miami opět po roce oslavovali v ulicích titul NBA

Miami

Skoro půl miliónu lidí zaplnilo ulice Miami, aby oslavilo společně s basketbalisty Heat titul šampiónů NBA. Jízdě v otevřeném autobuse mezi jásajícími davy fanoušků kraloval nejužitečnější hráč soutěže LeBron James s doutníkem v ústech. Vše zakončila noční party v domovské American Airlines Areně, kde basketbalisté zakončili další úspěšnou sezónu.

Oslavy Miami HeatVideo: Reuters

 
Článek

"Tohle je mimořádná banda," prohlásil trenér Erik Spoelstra. "Víte co? Tahle sezóna začala před devíti měsíci cestou do Číny a pak jsme společně zažili tolik skvělých věcí... Uteklo to jako voda," dodal kouč staronových mistrů.

"To je to, pro co jsem do Miami přišel - užít si všechnu tu parádu na konci sezóny," dostával dav do varu James, jenž po finálové sérii se San Antoniem opět dostal cenu MVP pro nejužitečnějšího hráče. Z autobusu zdravil fanoušky s doutníkem v puse.

Mezi statisíci lidí v ulicích bylo možné spatřit policejní psy vycvičené na hledání bomb či drog. Po nedávném atentátu při maratónu v Bostonu vydalo město nařízení, že si lidé nesmějí vzít na oslavu batoh.

Reklama

Související témata: