Hlavní obsah

Pippen vypovídal na policii po strkanici s lovcem autogramů. Ten skončil v nemocnici

Malibu

Bývalá basketbalová hvězda Scottie Pippen vypovídal na policii kvůli víkendové strkanici s lovcem autogramů, který ho obtěžoval během večeře s rodinou v kalifornském Malibu. Na policejní stanici strávil sedmačtyřicetiletý šestinásobný vítěz NBA hodinu a podle mluvčího šerifů spolupracoval.

Foto: (AP Photo/Kevork Djansezian)

Scottie Pippen hovoří s novináři během All Star víkendu v Las Vegas.

Článek

Muž, jenž si někdejší oporu Chicaga Bulls fotil v proslulé restauraci Nobu a pak žádal na parkovišti o podpis, skončil v nemocnici s poraněním hlavy. Pippen se s mužem nejdříve začal hádat, pak došlo k fyzickému kontaktu. Vyšetřovatelé vedle Pippena vyslechli také svědky potyčky.

Lovec autogramů byl po ošetření z nemocnice propuštěn. "Případ je nyní předmětem vyšetřování. Musíme vyslechnout co nejvíce lidí, abychom zjistili, co se stalo," řekl policejní mluvčí Steve Whitmore.

Pippen spolu s Michaelem Jordanem a dalšími hráči vytvořili v Chicagu Bulls legendární partu, jenž v 90. letech vládla NBA. V Barceloně i v Atlantě byl rovněž členem olympijského Dream Teamu. Před třemi lety byl uveden do Síně slávy.

Reklama

Související témata: