Hlavní obsah

K házenkářům Karviné se na lavičku vrací kouč Hudeček

Karviná

Realizační tým karvinských házenkářů kvůli slabším výsledkům rozšířil zkušený trenér Jaroslav Hudeček. Dvaašedesátiletý šéftrenér mládeže v klubu a asistent Vladimíra Habera u české reprezentace se bude už od středečního utkání s Duklou podílet na koučinku extraligového družstva z pozice sportovního ředitele, do které byl jmenován.

Článek

Trenérem Baníku fakticky zůstává Marek Michalisko, ale hlavní slovo už bude mít dlouholetý místní patriot Hudeček, jemuž funkce sportovního ředitele umožňuje pobyt na střídačce v průběhu zápasu.

"Zázraky snad ode mě nikdo nečeká, za tak krátkou dobu je nemožné provést s týmem zásadní změny. Na ty bude čas v zimní přestávce, i když já valnou část přípravy nepovedu, protože mě s nároďákem čeká lednové mistrovství Evropy," řekl Hudeček na klubovém webu.

Karviná je po čtrnácti kolech extraligy osmá a aktuálně tak stojí mimo pozice znamenající účast v bojích skupiny o titul, do které po základní části postoupí prvních šest celků. Na šesté Brno ztrácí Baník čtyři body.

Reklama

Související témata: