Hlavní obsah

Detroit srovnal stav konferenčního finále s Miami

DETROIT

Obhájci titulu v basketbalové lize NBA hráči Detroitu vyrovnali stav finálové série ve Východní konferenci s Miami na 2:2. Povedlo se jim to díky úternímu domácímu vítězství 106:96. Páté utkání bude hostit ve čtvrtek Miami, pro šesté pokračování se série vrátí v sobotu na palubovku Detroitu do Auburn Hills.

Článek

Detroit se po dvou porážkách v řadě opět zvedl k lepšímu výkonu a o svém vítězství rozhodl v první polovině zápasu, kdy získal rozhodující náskok. Nejplatnějším mužem Pistons byl Richard Hamilton, jenž zatížil soupeřovo konto 28  body a současně byl nejlépe asistujícím hráčem na hřišti. V dresu Miami se střelecky dařilo nejvíc Dwyanu Wadeovi, jenž nastřílel stejně jako Hamilton 28 bodů.

"Hráli jsme v mnohem lepší formě, než v předešlých zápasech. Teď ale musíme uspět na palubovce Miami a pak pohlídat soupeře doma," plánoval kouč Detroitu Larry Brown, jenž možná po sezóně přesídlí do Clevelandu Cavaliers.

Trenér Miami Stan Van Gundy přiznal, že jeho svěřenci nedokázali na hru soupeře najít recept. "Detroit nás předčil po všech stránkách. Předvedli skutečně skvělý výkon, komplexně vyrovnaný po všech stránkách," chválil basketbalisty Pistons.

Play-off NBA - finále Východní konference
Detroit - Miami 106:96 (stav série 2:2)
Nejvíc bodů: Hamilton 28 - Wade 28.
Nejvíc doskoků: Wallace 15 - Jones 10.
Nejvíc asistencí: Hamilton 8 - Wade 6.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články