Hlavní obsah

VIDEO: Nahá fanynka vnikla na hřiště. Pořadatelé se s ní nepárali, sápali se na ni jako hejno dravců

vap, jsvSport.cz

Cudnost nadevše, bleskově zneškodnit a odstranit ze scény fanynku s exhibicionistickými choutkami! Pořadatelé měli o svém úkolu jasno a vyrukovali na nahotinku rychle a stylově. Téměř ragbyově. Ostatně vše se přihodilo právě na ragbyovém zápase. Nový Zéland v něm v Napieru porazil Argentinu 28:9.

Exhibicionistka narušila ragbyový zápas

 
Článek

Chlapáci z ochranky působili rázným, leč zpočátku i komickým dojmem. První z nich klečíčí ženu minul, až druhý ji drsně zalehl.

„Je s podivem, že se něco takového stalo. Jak se vůbec dostala tak daleko. Tohle jsou blázni, kteří narušují zápas," říkal Steve Hansen, trenér věhlasných All Blacks a zjevně měl jinou představu o tom, jak zastavit nevítaného hosta.  Na druhou stranu strážci pořádku čelili výtkám, že si proti vetřelkyni nepočínali úplně citlivě.

„Ostraha byla dost bdělá, musela jsem vyčíhat příhodný moment," líčila pětadvacetiletá Rose Kupaová, jak se chystala k bláznivému činu. Využila chvíle, kdy hledištěm jela tzv. mexická vlna.

Fanynka se pak za jásotu publika dostala až doprostřed hřiště Po zadku stačila plácnout domácího hráče Israela Dagga, což ovšem kamery nezachytily.

„Chtěla jsem k Ritchiemu," říkala později, že toužila být spíše blíže ke kapitánovou domácích (Ritchiemu) McCawovi. Ten pro její kousek ale neměl pochopení. „Mohlo to být někomu k smíchu, ale jen to narušuje hru," zlobil se. „Bylo to senzační," pochvalovala si naopak žena svůj kousek.

Z rukou policie vyvázla s napomenutím a časově omezeným zákazem vstupu na stadión, na což pro novozélandská média reagoval muž, který se provinil obdobně. „Ona se dotkla hráče, ukázala mnohem víc než já a vyvázla s napomenutím, zatímco mně dali pokutu 500 dolarů (cca. 9000 Kč)," postěžoval si.

Reklama

Související témata: