Hlavní obsah

Squashista Koukal načal čtvrtou desítku titulů na okruhu PSA

Bratislava

Squashista Jan Koukal získal jednatřicátý titul na okruhu PSA. Český hráč se vrátil do hry po tříměsíční pauze zaviněné zraněním a ovládl z pozice nejvýše nasazeného bratislavský turnaj Imet Open. V nedělním finále porazil po skoro hodinovém boji Švýcara Reiko Petera 3:2 na sety.

Článek

"Do turnaje jsem vstupoval plný očekávání, protože prostoru a času na trénink nebylo mnoho a forma pro mě byla záhadou. Zlepšoval jsem se zápas od zápasu a jsem rád, že jsem se po zranění vrátil vítězně," uvedl Koukal na sociálních sítích. V Bratislavě se radoval již potřetí, zvítězil zde i v letech 2008 a 2009.

S Reiterem prohrál Koukal letos v březnu ve finále v Salcburku 2:3 a i do finále v Bratislavě vstoupil špatně; o první set přišel poměrem 3:11.

"Byl jsem doslova vystřelen z trenek," komentoval to. Další dva sety vyhrál, ale nevyšel mu čtvrtý, a tak zápas získal až po výhře 11:7 v páté sadě. "Konečně jsem ho fyzicky zlomil a udělal si před Vánoci radost," řekl Koukal, kterého tento týden čeká turnaj v Kyjevě.

Reklama