Hlavní obsah

Potatí se? Takhle válí desetiletý synek megahvězdy NBA

New York

Jaký otec, takový syn. Zdá se, že toto rčení bude platit i v případě LeBrona Jamese juniora, který zatím zdárně kráčí v šlépějích svého slavného otce, klíčového hráče Clevelandu a superhvězdy celé NBA. Však je také dvojnásobný šampión nejslavnější basketbalové ligy světa na svého potomka patřičně pyšný.

Takhle válí syn LeBrona Jamese

 
Článek

Driblink, střelba levou i pravou rukou, rázná cesta přímo pod koš či přesné pasy spoluhráčům. Není sporu o tom, že tenhle desetiletý klučina má bohatý repertoár herních dovedností a talentu na rozdávání. Prokázal to i na turnaji žáků v Houstonu, z něhož jsou záběry v přiloženém videu.

„Skvělá práce, jsem na Tebe hrdý! Gratuluji k prvenství na turnaji," uvedl na Twitteru LeBron senior. Sám zářil už na střední škole, v 19 letech vlétl do profesionální NBA jako kometa a čtyři ocenění pro hráče roku či deset nominací do All-Star Teamu hovoří jasnou řečí o jeho kvalitách.

Jeho ratolest ještě čeká spousta práce a tréninkové dřiny, pokud bude chtít jednou navázat na otcovy úspěchy. Našlápnuto má ale skvěle, co říkáte?

Reklama