Hlavní obsah

San Antonio - Detroit 104:105Basketbalisté Detroitu vyhráli v NBA košem v poslední sekundě

New York

V úterním utkání basketbalové NBA Brandon Jennings skóroval zároveň se závěrečným klaksonem a zařídil vítězství Detroitu na hřišti San Antonia 105:104. V druhém duelu dne Phoenix přehrál Milwaukee 102:96.

Článek

Pistons vyhráli už pošesté v řadě a úterní vítězství pro ně bylo obzvlášť cenné, neboť na palubovce obhájců titulu dokázali smazat osmnáctibodové manko.

Spurs vedli ještě osm sekund před koncem 104:101 a rozhodli se faulovat Jodieho Meekse, aby hosté nemohli srovnat z trojky. Meeks proměnil oba trestné hody. "Protože jsem to tak chtěl," odpověděl po svém trenér San Antonia Gregg Popovich na otázku, proč jeho svěřenci faulovali.

Spurs poté rozehrávali na polovině soupeře, ale přišli o míč. Ten se dostal do rukou Jenningse, který stihl předriblovat hřiště a střelou o desku strhnul vítězství na stranu Detroitu.

Pistons vedl s 20 body a 17 doskoky pivot Andre Drummond. Náhradník D.J. Augustin přidal 19 bodů. Do sestavy Spurs se po delší době vrátil Tony Parker, který za 13 minut neproměnil tři střely a zůstal bez bodu.

NBA:
Milwaukee - Phoenix 96:102
San Antonio - Detroit 104:105

Reklama

Související témata: