Hlavní obsah

New York - LA Lakers 92:80Anthony pokořil basketbalisty Lakers 31 body

New York

Carmelo Anthony byl s 31 body nejlepším střelcem basketbalistů New York Knicks, kteří v nedělním programu NBA zvítězili nad Los Angeles Lakers 92:80. V utkání týmů, které prohrály dva předchozí zápasy, uspělo Miami v Bostonu poměrem 83:75.

Foto: Anthony Gruppuso, Reuters

Carmelo Anthony (vlevo) uniká Ryanovi Kellymu z Los Angeles Lakers.

Článek

Knicks vedli nad Lakers po první části už o 15 bodů, snahu hostů o obrat pak ve třetí čtvrtině uťal nezastavitelný Anthony osmnácti body. Po akci zakončené povedenou smečí se Anthony významně zadíval na domácí lavičku a po utkání vysvětloval: "Spoluhráči mi říkali, že už mě dlouho neviděli zasmečovat. Tak jsem jim chtěl ukázat, že to ve mně pořád je."

Jediným dalším dvouciferným střelcem domácího celku byl s 13 body Langston Galloway. Za Lakers nastříleli po 19 bodech Carlos Boozer a Jeremy Clarkson.

K výhře Miami v Bostonu nejvýrazněji přispěl Hassan Whiteside, který nasbíral 20 bodů a devět doskoků. Chris Bosh přidal 18 bodů.

Pětadvacetiletý Whiteside je jedním z největších překvapení sezóny a v týmu Heat si vydobyl silnou pozici. Přesto ho při oddechovém čase v třetí čtvrtině šokovalo, že trenér Erik Spoelstra vymyslel útočnou akci speciálně pro něj. "Nakreslil pro mě akci a já skóroval. Tak pro mě kreslil dál," usmíval se Whiteside po zápase.

Výsledky NBA:
Boston - Miami 75:83
New York - Los Angeles Lakers 92:80.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články