Hlavní obsah

Volejbalový svaz připravil pro ligu i pohár nové medaile

Praha

Volejbalový svaz připravil pro nejlepší týmy v republice nové medaile. Předávat se budou nejen v extralize dospělých, ale také v Českém poháru i v mládežnických soutěžích. První majitele budou mít za necelé dva týdny při finále Českého poháru mužů a žen v Plzni.

Foto: Český volejbalový svaz

Volejbalový svaz připravil pro nejlepší týmy v republice nové medaile.

Článek

"Každým rokem se snažíme dělat jiný design medailí, stejně tomu je i v této sezóně. Od letošní sezóny jsme se také rozhodli vytvářet unikátní design i pro nejlepší týmy v Českém poháru. Věřím, že se jejich budoucím držitelům budou líbit," uvedl v tiskové zprávě místopředseda ČVS Robert Urbánek.

Dominantou extraligových medailí je volejbalový míč ve 3D zobrazení na zvlněném podkladu, na druhé straně je svazové logo. Pro tři nejlepší v Českém poháru jsou připraveny kulaté medaile s míčem a útočícím hráčem opět ve 3D.

Všechny medaile jsou vyrobeny ze zinkové slitiny. Povrchovými úpravami bylo docíleno starozlatého, starostříbrného a starobronzového efektu. V Plzni je ve středu 25. února získají buď hráčky Prostějova, nebo Olympu Praha. Muži mají nejprve semifinále Liberec - Karlovarsko a Zlín - Ostrava.

Reklama