Hlavní obsah

Děčínští basketbalisté odehrají finále NBL na zimním stadiónu

Děčínští basketbalisté se rozhodli domácí utkání finále play off Národní basketbalové ligy s Nymburkem přesunout na zimní stadión. Zatímco do jejich haly se vejde 1800 fanoušků, zimní stadión má kapacitu pět tisíc míst.

Článek

"Fanoušci jsou skvělí, celou sezónu nás ženou dál a nenechají padnout. Finále je pro všechny opravdu svátkem a musí si ho s námi společně užít. Doufám, že i v Nymburku se budeme cítit jako doma a opravdu to bude série, která bude oslavou velkého úspěchu pro Děčín," prohlásil kapitán týmu Jakub Houška.

Předprodej vstupenek odstartuje v pondělí ve 12 hodin na www.vstupenkadecin.cz. Cena lístků je 100 korun. "Žádáme všechny fanoušky, aby i na zimní stadion dorazili v bílém triku a pomohli vytvořit to pravé 'Bílé peklo' a stejně úžasnou atmosféru jako v naší hale," uvedl v prohlášení klub, který se do finále probojoval poprvé.

Série začíná ve středu 13. května v 17:30. Druhý duel v Děčíně je na programu 18. května od 18:00. Třetí finále se bude hrát 20. května v Nymburce. Pokud se Děčínu povede sérii zdramatizovat, na domácí palubovku by se mohl vrátit 23. května.

Reklama

Související témata: