Hlavní obsah

Házenkáři Brna získali poprvé v extralize bronz

Házenkáři Brna získali poprvé v klubové historii bronzové medaile v extralize. Na hřišti Karviné vyhráli po sobotním úspěchu i dnešní čtvrtý zápas 32:27 a sérii ovládli 3:1.

Článek

„Je to super zakončení sezony, největší úspěch co jsme dosáhli za poslední dobu, možná největší v historii klubu," řekl pro Českou televizi Jan Hubáček, který především ve druhém poločase zářil a s osmi góly byl nejlepším střelcem zápasu. Druhý poločas čtvrtého duelu byl podle něho až překvapivě jednoznačný. „Sám jsem to nečekal, myslel jsem, že to bude zase na gól, že se to bude tahat. Byli jsme víc uvolnění, měli jsme to pod kontrolou," uvedl.

Trenér domácích Jaroslav Hudeček byl na rozdíl od soboty spokojen s nasazením svých svěřenců, problém však měla Karviná s proměňováním střeleckých příležitostí. „Bohužel umíráme na koncovku. Jestli nedáme takové stoprocentní šance, pak nemáme šanci otočit zápas," řekl Hudeček, podle něhož vítězové těžili především z lepší hry spojek. Konečné čtvrté místo je pro něho s ohledem na začátek série zklamáním. „Mít to rozehrané 1:1 na utkání a mít domácí prostředí, musíme to zvládnout," dodal.

Reklama

Související témata: