Hlavní obsah

Most - Volgograd 27:30Házenkářky Mostu v odvetě podlehly, v Poháru EHF končí

Most

Házenkářky Mostu prohrály v odvetném utkání 3. kola Poháru EHF s Dinamem Volgograd 27:30 a po nedělní remíze 31:31 v soutěži skončily. České šampionky odehrály oba zápasy v domácím prostředí, nad semifinalistkami Ligy mistryň z minulé sezony ale nedokázaly ani jednou zvítězit, třebaže v neděli k tomu měly velmi blízko.

Foto: Libor Zavoral, ČTK

Petra Růčková (uprostřed) z Mostu a volgogradské Julia Golikovová (vlevo) a Antonina Skorobogačenková.

Článek
Fotogalerie

První poločas odvety patřil hráčkám ruského celku, které si vybudovaly až šestibrankový náskok. Most před přestávkou vykřesal naději snížením na 13:16 a v druhé půli se pak několikrát přiblížil až na nejtěsnější rozdíl, ale vyrovnat se mu nepodařilo. V závěru už si Volgograd postup do osmifinále bezpečně hlídal.

"Věděli jsme, že ten druhý zápas bude zejména o tom, kdo bude trpělivější a udělá méně chyb. Nám se to bohužel nepodařilo a nechali jsme si soupeře utéct do tříbrankového náskoku, který se nám nedařilo v závěru dorovnat," uvedl trenér Mostu Luboš Hudák na webu onlajny.com.

V prvním utkání Baník sahal po vítězství, ještě necelé čtyři minuty před koncem vedl 30:27. Nakonec se ale Severočešky musely spokojit s remízou.

Odvetné utkání 3. kola Poháru EHF házenkářek:
Baník Most - Dinamo-Sinara Volgograd 27:30 (13:16)
Nejvíce branek: Szarková 6, Matoušková 5, Borovská 4 - Frolovová 8, Staršovová 6, Bělikovová a Vedechinová po 5.
První zápas 31:31, do osmifinále postoupil Volgograd.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články