Hlavní obsah

KP Brno - C.S.M. Bukurešť 0:3Brněnské volejbalistky ve Vyzývacím poháru vypadly s Bukureští

Brněnským volejbalistkám nevyšla domácí odveta Vyzývacího poháru a přes rumunského soupeře C.S.M. Bukurešť neprošly do osmifinále. Před týdnem v Rumunsku ztratily náskok 2:0 na sety, prohrály 2:3 a dnes před svými fanoušky padly 0:3.

Článek

"Dnes s námi hrálo úplně jiné Rumunsko než minulý týden," řekla pro klubový web brněnská kapitánka Vendula Měrková. "Udělaly jsme spoustu nevynucených chyb, a i když nám fungovala obrana na síti, tak nám vůbec nešlo bránění v poli," dodala.

"Dnešní zápas ukázal, jak se hrají mezinárodní utkání v evropských pohárech. Byl na úplně jiné úrovni, než jsou naše extraligové souboje. Jsem ale rád, že jsme si Challenge Cup mohli zahrát, protože pro všechny naše hráčky to jsou obrovské zkušenosti, které se jim do budoucna mohou jen zúročit," doplnil domácí kouč Bruno Napolitano.

Hráčky Králova Pole spadly do Challenge Cupu po prohře v Poháru CEV s Crvenou Zvezdou Bělehrad. O postup do osmifinále Vyzývacího poháru budou ve středu bojovat ještě olomoucké volejbalistky, které v Poreči nastoupí v mnohem lepší pozici po úvodním domácím vítězství 3:0.

Odvetné utkání 1. kola Vyzývacího poháru volejbalistek:
KP Brno - C.S.M. Bukurešť 0:3 (-18, -21, -24)
Rozhodčí: Tubylov (Rus.), Ragazzini (San Mar.). Čas: 89 min.
První zápas 2:3, postoupila Bukurešť.

Reklama

Související témata: