Hlavní obsah

Volejbalistky Prostějova, Olomouce a Olympu jsou v semifinále

Praha

Volejbalistkám Prostějova, Olomouce a Olympu Praha stačil k postupu do semifinále extraligy minimální počet tří zápasů. Prostějovské obhájkyně titulu dnes zvítězily ve Šternberku 3:0 a v celé sérii neztratily ani set. Stejně jednoznačně postoupila také Olomouc přes Frýdek-Místek a Pražanky, které vyřadily Přerov.

Článek

Třetí utkání zbývající čtvrtfinálové série mezi KP Brno a Ostravou začne v 19:15. Ostravanky vedou na zápasy 2:0, a pokud by se i jim povedlo sérii ukončit, utkají se od 9. dubna o finále rovněž na tři vítězství s Olomoucí. Prostějov by v semifinále nastoupil proti Olympu.

Šternberk ani tentokrát neměl proti prostějovským suverénkám šanci. V prvním setu uhrál domácí celek jen devět bodů, v dalších sadách pak 15 a 17.

Pouhých devět setů se hrálo i v sérii, která měla být teoreticky nejvyrovnanější, jenže pátý tým dlouhodobé části Olymp nedal čtvrtému Přerovu možnost pomýšlet na úspěch.

Frýdek-Místek v utkání proti Olomouci ztratil slibně se vyvíjející druhou sadu, ve třetí už na favorizovaného protivníka nestačil a prohrál ji dvanáctibodovým rozdílem.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články